Alle edities

16.10.19

Klik hier voor de uitslagen bij de heren

Klik hier voor de uitslagen bij de dames

De CBA is -2.

En waar gaan de winnaars eten, drinken, slapen, golfen:

In Royal Mougins (Mougins, Frankrijk)

In Domaine La Butte aux Bois, (Lanaken, België)

En….:

De dame met de beste score in de senioren categorie won een prachtige armband van Bron Fine Dutch Jewelry

16.10.19

De winnaars. Daar zijn ze; de Kampioenen der Clubkampioenen 2019. Caroline Karsten (U.G.C De Pan) en Jordy Kuijsters (Golfclub De Merwelanden). Well done, dame en heer. Twee prachtkampioenen!

14.10.18

Nog even alle uitslagen op een rij. Klik op de afbeelding om een PDF versie te downloaden. Binnenkort zijn ook alle foto’s beschikbaar op Facebook. Op de website plaatsen we een selectie. Tot volgend jaar en hou deze site in de gaten voor nieuws omtrent de QL Glenmorangie Champions Trophy 2019!

13.10.18

De winnaars. Daar zijn ze; de Kampioenen der Clubkampioenen 2018. Annemieke van de Koppel (Noord-Nederlandse) en Rutger Buschow van de Eindhovensche Golf. Well done, dame en heer. Annemieke won met een score van 76 slagen (+4) en Rutger ging in 70 (-2) slagen rond op z’n homecourse. Twee prachtkampioenen en zeer waardige opvolgers van Jeroen Schouten (Hoge Kleij) en Pasqualle Coffa (Eindhovensche Golf).

14 oktober 2017

Daar zijn ze! De eerste Kampioenen der Kampioenen. Supertrots zijn we om ze te mogen voorstellen aan jullie.
Pasqualle Coffa L (72) van De Eindhovensche Golf en Jeroen Schouten -3 (69) van  Golfclub De Hoge Kleij (foto). Dank aan iedereen die heeft meegeholpen om van deze dag een waanzinnig succes te maken. Founding partners  QL Hotels & Restaurants,
Glenmorangie  en  Sligro in samenwerking met alle partners: dank! Alle vrijwilligers en natuurlijk de Eindhovensche golf: SEE YOU NEXT YEAR!

Hou de site in de gaten voor meer schitterende foto’s die op deze zonovergoten dag zijn gemaakt.

16 oktober 2017

En natuurlijk alle uitslagen nog even op een rij, want iedereen wil natuurlijk weten hoe er gescoord is ten opzichte van de rest van het speelveld. Download de lijst hieronder door op de afbeelding te klikken.

17 oktober 2017

Uit het Stan Huygens Journaal van De Telegraaf van dinsdag 17 oktober 2017.

Foto’s QL Glenmorangie Champions Trophy 2017

Geniet nog even mee met de plaatjes die we in 2017 maakten. Onder foto’s en films vind je er nog veel meer, of kijk op onze Facebook pagina.

Winnaars Pascualle Coffa (L) 72 en Jeroen Schouten (69) -3 met chief referee Theo den Tex

De eerste editie van QL Glenmorangie Champions Trophy werd een zonovergoten golffestijn

De befaamde baan van de Eindhovensche Golf

De uitstekend gevulde prijzentafel met natuurljk de schalen van Robbe & Berking voor de winnaars

Terwijl de DJ van Sublime FM zwoele beats over het terras liet klinken, zorgde de bar Glenmorangie voor de lekkerste cocktails

De greens waren perfect

Jeroen Schouten, winnaar bij de heren

11 oktober 2017
Startlijst
Download hieronder de startlijst door op de afbeelding de klikken (let op: er is een startlijst voor de dames en een voor heren)

Deelnemerslijst 

Download hieronder de deelnemerslijst en de reservelijst (update 09 oktober)

Deelnemerslijst

Reservelijst

Ben jij de eerste Kampioen der Clubkampioenen?

De QL Glenmorangie Champions Trophy is hét golftoernooi voor alle amateurgolfers in Nederland. En het mooie is, iedereen kan zich kwalificeren. Er is dan ook geen handicap-eis, in tegenstelling tot veel andere top-amateur golftoernooien. We hanteren slechts één voorwaarde: het toernooi is bedoeld voor de clubkampioenen strokeplay 2017 (zowel dames als heren).

Op zaterdag 14 oktober 2017 vindt voor de eerste maal dit unieke golftoernooi plaats op de gerenommeerde en befaamde baan van de Eindhovensche Golf. Een passende lokatie voor de strijd om de titel van Kampioen der Clubkampioenen 2017. Zoals het betaamt wordt er in een damescategorie en een herencategorie gespeeld. Aan inschrijving en deelname zijn geen kosten verbonden.

Naast de prachtige beker en titel van Kampioen der Clubkampioenen 2017 (aan de titel Champion Golfer of the Year blijven we nog even af) zijn er prachtige prijzen te winnen dankzij onze geweldige founding partners  QL Hotels & Restaurants, en Glenmorangie. Ook partners zoals Lacoste, Sony, Titleist, Hotel Spitzhorn ***S en WINSTONgolf geven extra kleur aan de prijzentafel. Iedere deelnemer ontvangt een limited edition Champions Trophy Lacoste polo.
De QL Glenmorangie Champions Trophy 2017 zou onmogelijk zijn zonder de bijdrage van Affligem, Auping, Benvalor, BOB-best of bikes, Eichholtz, Golfplaza, Harper’s Bazaar, Patisserie Holtkamp, JEE-O, Hotel Klein Zwitserland Wellness & Spa, M4FOUR, MondiArt International, OFYR, Von Poll Real Estate, QUOTE, Robbe & Berking, Russell & Co., Vascobelo, Prinz Salm-Dalberg’sches Weingut, Sligro, STOX Energy Sox, Spakman Interrior Collections, SUBLIME FM, Water 159,  Louis Widmer en natuurlijk onze gastheer: De Eindhovensche Golf.

KLIK HIER om de poster van de QL Glenmorangie Champions Trophy te donwloaden. Print ‘m uit, hang ‘m op, deel ‘m via social media….. @championstrophygolf of gebruik #QLGCT2017

Zo doe je mee aan de QL Champions Trophy 2017:

1. Word clubkampioen strokeplay 2017 op jouw homecourse

2. Schrijf je in via de button INSCHRIJVEN op deze pagina (deadline 14 september 2017)* Let op: je kunt je niet meer inschrijven voor de QL Glenmorangie Champions Trophy 2017. De inschrijvingstermijn is verstreken.

3. Tijdens het KLM Open (14-17 september) wordt de deelnemerslijst bekend gemaakt. De lijst wordt uiteraard ook op championstrophygolf.com gepubliceerd en op onze Facebook pagina.

4. Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de QL Champions Trophy

Aan inschrijving en deelname zijn geen kosten verbonden. Schrijf dus alvast zaterdag 14 oktober 2017 in je agenda.

Tot dan!

*Minimum leeftijd voor deelname 18 jaar op 14-10-2017