2017

14 oktober 2017

Daar zijn ze! De eerste Kampioenen der Kampioenen. Supertrots zijn we om ze te mogen voorstellen aan jullie.
Pasqualle Coffa L (72) van De Eindhovensche Golf en Jeroen Schouten -3 (69) van  Golfclub De Hoge Kleij (foto). Dank aan iedereen die heeft meegeholpen om van deze dag een waanzinnig succes te maken. Founding partners  QL Hotels & Restaurants,
Glenmorangie  en  Sligro in samenwerking met alle partners: dank! Alle vrijwilligers en natuurlijk de Eindhovensche golf: SEE YOU NEXT YEAR!

Hou de site in de gaten voor meer schitterende foto’s die op deze zonovergoten dag zijn gemaakt.

 

 

16 oktober 2017

En natuurlijk alle uitslagen nog even op een rij, want iedereen wil natuurlijk weten hoe er gescoord is ten opzichte van de rest van het speelveld. Download de lijst hieronder door op de afbeelding te klikken.

 

17 oktober 2017

Uit het Stan Huygens Journaal van De Telegraaf van dinsdag 17 oktober 2017.

 

 

 

11 oktober 2017
Startlijst
Download hieronder de startlijst door op de afbeelding de klikken (let op: er is een startlijst voor de dames en een voor heren)

 

 

Deelnemerslijst 

Download hieronder de deelnemerslijst en de reservelijst (update 09 oktober)

Deelnemerslijst

 

Reservelijst

 

Ben jij de eerste Kampioen der Clubkampioenen?

De QL Glenmorangie Champions Trophy is hét golftoernooi voor alle amateurgolfers in Nederland. En het mooie is, iedereen kan zich kwalificeren. Er is dan ook geen handicap-eis, in tegenstelling tot veel andere top-amateur golftoernooien. We hanteren slechts één voorwaarde: het toernooi is bedoeld voor de clubkampioenen strokeplay 2017 (zowel dames als heren).

Op zaterdag 14 oktober 2017 vindt voor de eerste maal dit unieke golftoernooi plaats op de gerenommeerde en befaamde baan van de Eindhovensche Golf. Een passende lokatie voor de strijd om de titel van Kampioen der Clubkampioenen 2017. Zoals het betaamt wordt er in een damescategorie en een herencategorie gespeeld. Aan inschrijving en deelname zijn geen kosten verbonden.

Naast de prachtige beker en titel van Kampioen der Clubkampioenen 2017 (aan de titel Champion Golfer of the Year blijven we nog even af) zijn er prachtige prijzen te winnen dankzij onze geweldige founding partners  QL Hotels & Restaurants, en Glenmorangie. Ook partners zoals Lacoste, Sony, Titleist, Hotel Spitzhorn ***S en WINSTONgolf geven extra kleur aan de prijzentafel. Iedere deelnemer ontvangt een limited edition Champions Trophy Lacoste polo.
De QL Glenmorangie Champions Trophy 2017 zou onmogelijk zijn zonder de bijdrage van Affligem, Auping, Benvalor, BOB-best of bikes, Eichholtz, Golfplaza, Harper’s Bazaar, Patisserie Holtkamp, JEE-O, Hotel Klein Zwitserland Wellness & Spa, M4FOUR, MondiArt International, OFYR, Von Poll Real Estate, QUOTE, Robbe & Berking, Russell & Co., Vascobelo, Prinz Salm-Dalberg’sches Weingut, Sligro, STOX Energy Sox, Spakman Interrior Collections, SUBLIME FM, Water 159,  Louis Widmer en natuurlijk onze gastheer: De Eindhovensche Golf.

KLIK HIER om de poster van de QL Glenmorangie Champions Trophy te donwloaden. Print ‘m uit, hang ‘m op, deel ‘m via social media….. @championstrophygolf of gebruik #QLGCT2017

Zo doe je mee aan de QL Champions Trophy 2017:

1. Word clubkampioen strokeplay 2017 op jouw homecourse

2. Schrijf je in via de button INSCHRIJVEN op deze pagina (deadline 14 september 2017)* Let op: je kunt je niet meer inschrijven voor de QL Glenmorangie Champions Trophy 2017. De inschrijvingstermijn is verstreken.

3. Tijdens het KLM Open (14-17 september) wordt de deelnemerslijst bekend gemaakt. De lijst wordt uiteraard ook op championstrophygolf.com gepubliceerd en op onze Facebook pagina.

4. Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de QL Champions Trophy

Aan inschrijving en deelname zijn geen kosten verbonden. Schrijf dus alvast zaterdag 14 oktober 2017 in je agenda.

Tot dan!

*Minimum leeftijd voor deelname 18 jaar op 14-10-2017