Schouten en Coffa eerste Kampioenen der Kampioenen

oktober 15, 2017 10:38 am Gepubliceerd door

Daar zijn ze! De eerste Kampioenen der Kampioenen. Supertrots zijn we om ze te mogen voorstellen aan jullie.
Pasqualle Coffa L (72) van De Eindhovensche Golf en Jeroen Schouten -3 (69) van   Golfclub De Hoge Kleij, hier op de foto met onze eigen chief referee Theo den Tex. Dank aan iedereen die heeft meegeholpen om van deze dag een waanzinnig succes te maken. Founding partners   QL Hotels & Restaurants,   Glenmorangie   en   Sligro in samenwerking met alle partners: dank! Alle vrijwilligers en natuurlijk de Eindhovensche golf: SEE YOU NEXT YEAR!

Hou de site in de gaten voor meer schitterende foto’s van deze zonovergoten dag!

 

 

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Leaderboard