Media

DE EINDHOVENSCHE GOLF

Het klassieke clubhuis van de Eindhovensche Golf uit 1929 onder architectuur van het Hilversumsche architectenbureau Hanrath en Briëth

 

De Eindhovensche Golf

 

De prachtige baan van De Eindhovensche Golf is een ontwerp van de befaamde golfbaanarchitect Harry Colt. (foto Hole 2)

 

Harry Colt, architect van de Eindhovensche Golf. Colt vormde samen met Alister MacKenzie en Charles Alison de Londense firma Colt, MacKenzie & Alison. MacKenzie werkte onder andere mee aan het ontwerp van Augusta National Golf Club, ‘thuisbaan’ van de Masters

Hole 9 met het ‘Menneke’

 

De Eindhovensche Golf beschikt over een state-of-the art Golf Academy (Eindhovensche Golf Academy) met twee simulatoren, een chippingarea, een ruime puttingarea, een fitnessruimte en drie overdekte en verwarmde lescabines.

 

Het karakteristieke clubhuis op een tekening

 

FOUNDING PARTNERS VAN DE QL GLENMORANGIE CHAMPIONS TROPHY 2017

 

FOUNDING PARTNER GLENMORANGIE

Glenmorangie is niet alleen ‘The Spirit Of The Open’, maar ook partner van de QL Champions Trophy 2017

 

 

 

 

 

 

FOUNDING PARTNER QL HOTELS & RESTAURANTS

Schloss mit Park Kaarz in het Duitse Kaarz behoort tot de collectie van QL Hotels & Restaurants en is één van de exclusieve partner hotels van WINSTONgolf. Het ligt dan ook op steenworp afstand van dit bekroonde golfparadijs.

 

Samen met Schloss mit Park Kaarz behoort ook Hotel Gut Vorbeck tot de partner hotels van WINSTONgolf én de collectie van QL Hotels & Restaurants. QL Hotels & Restaurants is dé verzameling van ruim 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels. Culinair genieten én overnachten gaan bij QL één op één samen.

 

WINSTONgolf

Het ongeëvenaarde golfparadijs WINSTONgolf ligt in de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Voor-Pommeren, iets meer dan 5 uur rijden vanaf Utrecht.

 

WINSTONgolf beschikt over twee 18-holes banen, een 9 holes par-3 baan en royale oefenfaciliteiten. Natuurlijk is het clubhuis (het Golf House) de centrale ontmoetingsplek van deze droombestemming.

 

Kosten nog moeite zijn gespaard bij het ontwerp om met visueel aantrekkelijke ondulaties iedere golfer een uitdaging te bieden

 

FOUNDING PARTNER CHALET HOTEL SPITZHORN (SAANEN, ZWITSERLAND)